Over ons

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat sinds een aantal jaren in de bouw actief is. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan en ideeën uitgewisseld met mensen uit dezelfde branche. Regelmatig volgen wij voor bepaalde onderdelen cursussen, waar wij ook altijd weer veel extra kennis uit halen en waardoor wij altijd op de hoogte blijven van de laatste technieken. Op deze manier kunnen wij ook u als klant informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse speciale cursussen gevolgd voor het plaatsen van kunststof kozijnen, wat wij sinds kort ook in de praktijk uitvoeren. Wij bestellen deze ook zelf voor u.

Voor bijna elk probleem in en om het huis hebben wij wel een oplossing. Dit hebben wij te danken aan deze jaren van ervaring. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en we proberen altijd een passende oplossing te vinden.

Wij staan er om bekend dat we onze afspraken altijd nakomen en zoveel mogelijk aan de wensen van de klant proberen te voldoen.

Bij ons is de klant tenslotte nog steeds koning!

Over ons

WAAROM KIEST U VOOR ONS

MODERNSTE TECHNIEKEN

Regelmatig volgen wij voor bepaalde onderdelen cursussen, waar wij ook altijd weer veel extra kennis uit halen en waardoor wij altijd op de hoogte blijven van de laatste technieken.

GECERTIFICEERDE VAKMENSEN

Wij zijn in het bezit van VCA en alle diploma’s om diverse werkzaamheden te verrichten en kunnen u als klant informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

FLEXIBELE BETALING

Naast contante betalingen en bank overmakingen kunt u bij ons ook pinnen.

GOEDE SERVICE

Wij staan er om bekend dat we onze afspraken altijd nakomen en zoveel mogelijk aan de wensen van de klant proberen te voldoen.

JARENLANGE ERVARING

Als onderhoudsbedrijf zijn wij al jaren thuis op het gebied van gevelrenovatie en verbouwingen. Met gespecialiseerde zzper’s en ervaren vakmannen kunnen wij alles aan.

TOP GARANTIE

U krijgt altijd volledige garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.