Diensten

Hieronder treft u slechts een kleine greep aan uit de diensten die wij aanbieden.
Heeft u een speciale klus die hier niet tussenstaat? Neem even contact op!

Verbouwingen

Aannemersbedrijf DDR v.o.f. verbouwde de afgelopen jaren vele woningen. Het vernieuwen en renoveren van daken, het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een serre of veranda of het ombouwen van een garage tot een kantoor of een keuken. Wij maken er iets moois van!

Verbouwen

Verbouwen

Verhuurklaarmaken van woningen

Wij maken alle woningen en bedrijfspanden klaar voor verhuur. Dit kan gaan van het leegmaken van woningen tot opruiming en herstellingswerkzaamheden.

In eerste instantie maken we de woning leeg en verwijderen we alle achtergelaten materialen en afval. Vervolgens wordt alles grondig gereinigd. Ook is het soms noodzakelijk om herstellingswerken uit te voeren zoals reparatie van ramen en deuren, lekkende daken en goten, herstellen van pleisterwerk, schilderwerk etc.

Ook voor tuinonderhoud hebben wij de juiste mensen.

Impregneren (Water-vuil afstotendmaken van de gevel)

Voor het impregneren van gevels en wanden wordt gebruik gemaakt van Prevosil® Speciaal WB. Prvosil is een milieuvriendelijk, op waterbasis, hydrofobeermiddel speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Geschikte ondergronden zijn baksteen (metselwerk), kalkzandsteen, natuursteen en minerale mortels etc.

Prevosil® Speciaal WB is een kleurloos hydrofoberingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag.

Het prdukt bevat geen solvents en is daardoor milieuvriendelijk. Door toevoeging van speciale katalysators is het produkt na aanbrengen in ca. 4 uur regenvast (afhankelijk van de weersomstandigheden). Na ongeveer 14 dagen is het volledig uitgehard en heeft zijn optimale werking bereikt.

Omliggende materialen zoals kozijnen, ramen en planten worden door ons afgeschermd tijdens het aanbrengen.

Garantie: 10 jaar

Impregneren

Gevelrenovate

Gevelreiniging

Bij het technisch reinigen van de gevel met behulp van een hoogdruk systeem waardoor het mos of aanslag van de gevel grotendeels verdwijnt maar wordt niet egaal schoon door deze methode.

Bij het reinigen door middel van een torbo- systeem wordt er een toplaag van de steen verwijderd door middel van een druk van (1t/m12 bar). Wij stralen met milieuvriendelijk zand (olivinezand) die door de arbeidsinspectie en gemeentelijke milieu zijn verreist.

Graffiti verwijderen doen wij doormiddel van een biologische product die door de arbeidinspectie is toegewezen om graffiti te verwijderen. Als de graffiti moeilijk te verwijderen is doen wij ook vaak het torbo-systeem inschakelen om de graffiti te verwijderen. Meer info over torbo-systeem vind u onder het kopje torbo-systeem.

Omdat de volgende voorkomende schades niet inschatbaar zijn, kunnen deze nooit op Onderhoudsbedrijf DDR worden verhaald:
Schade ontstaan bij het verwijderen van de speciale tape waarmee kozijnen en andere delen worden afgeplakt. Afhankelijk van de onderhoudsstaat van de ondergrond van de af te plakken gedeeltes kunnen bij verwijdering van de tape lichte schades aan het verfwerk of andere ondergrond ontstaan. Schade ontstaan bij straalwerkzaamheden door binnendringend zand of water door kieren of aan niet verwijderde zonnewering, lampen, naambordjes, etc. Schade ontstaan bij het plaatsen van steigers aan beplanting of aan niet verwijderde zonnewering, lampen, naambordjes, etc.

Momenteel stelt de Gemeentelijke Milieu Verordening de opvang van olivinezand of warm water nog niet verplicht. Wel worden bij deze werkzaamheden de straatkolken volgens de milieueisen afgesloten en bezinkt dit zand en water daardoor in de ondergrond om kolken en waterzuiveringsinstallaties niet onnodig te belasten. Mochten tijdens de uitvoering van werkzaamheden wettelijke aanpassingen plaatsvinden die het noodzakelijk maken dat water en zand bijvoorbeeld in een speciale installatie opgevangen worden, dan zijn de hierdoor extra ontstane kosten niet in de oorspronkelijke prijsaanbieding inbegrepen.

Overige

Stroom en water: Tijdens alle werkzaamheden dient de opdrachtgever ervoor te zorgen dat stroom (220V) en water ter plaatse vrij toegankelijk zijn.

Werktijden: De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07:00 en 17:00 uur. De opdrachtgever dient ervoor te zorgen dat werknemers voor het uitvoeren van hun werkzaamheden toegang wordt verleend.

Garantiebepalingen: Voor impregneer- en voegwerkzaamheden geldt een garantie termijn van 10 jaar en op reparaties en binten een termijn van 2 jaar.

Prijsaanbieding: Prijsaanbiedingen zijn tot 3 maanden na datum geldig en zijn exclusief 21% BTW.

Betalingscondities: Alle betalingen door middel van deelfacturen binnen 5 dagen na ontvangst. Niet voldoen aan deze verplichting kan resulteren in stillegging van de werkzaamheden en doorberekening van extra steigerhuur en overige kosten aan opdrachtgever.

Diploma’s: Het Reingingsdiploma, Het Voegdiploma, Het Steigerbouw en Het VCA*

Ovrige

WAAROM KIEST U VOOR ONS

MODERNSTE TECHNIEKEN

Regelmatig volgen wij voor bepaalde onderdelen cursussen, waar wij ook altijd weer veel extra kennis uit halen en waardoor wij altijd op de hoogte blijven van de laatste technieken.

GECERTIFICEERDE VAKMENSEN

Wij zijn in het bezit van VCA en alle diploma’s om diverse werkzaamheden te verrichten en kunnen u als klant informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

FLEXIBELE BETALING

Naast contante betalingen en bank overmakingen kunt u bij ons ook pinnen.

GOEDE SERVICE

Wij staan er om bekend dat we onze afspraken altijd nakomen en zoveel mogelijk aan de wensen van de klant proberen te voldoen.

JARENLANGE ERVARING

Als onderhoudsbedrijf zijn wij al jaren thuis op het gebied van gevelrenovatie en verbouwingen. Met gespecialiseerde zzper’s en ervaren vakmannen kunnen wij alles aan.

TOP GARANTIE

U krijgt altijd volledige garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.